Personalni računari


lifetime

Lifetime IT sistem integrator

LIFETIME doo je SISTEM INTEGRATOR, koji svojim korisnicima nudi celovita informatička i poslovna rešenja: razvoj, izgradnju, upravljanje i održavanje informaciono-komunikacionih sistema. Preduzeće se bavi: - strukturnim kabliranjem-projektovanjem i izradom raćunarskih mreža (bakarnih, optičkih i wireless). - prodajom, instalacijom i puštanjem u rad, desktop i laptop-notebook računara, prilagodjenih korisnicima, brendiranim desktop i laptop-notebook računarima.


Planiranje i Projektovanje

Pružamo kvalitetnu uslugu iz domena računara i računarskih sistema, unapređuje i olakšava poslovanje primenom novih tehnologija i nudi najadekvatnije rešenje. Održavanjem Vašeg računarskog sistema i računara po ugovoru, na mesečnom ili kvartalnom periodu, kojim će biti regulisano pitanje vremena intervencije na poziv, nivo usluge i cena usluge.

lifetime

lifetime

Instalacija & implementacija

Instalacija proizvoda zahteva znanje i iskustvo neophodno da se u datom okruzenje izvrši implementacija. Imamo sertifikovane i iskusne ljude koji mogu da "izađu na kraj" i sa vrlo specificnim hardverskim i softverskim okruženjem u kome treba implementirati određen proizvod. Posedujemo i međunarodno iskustvo u implementaciji proizvoda