eFiskalizacija

Termalni štampač BIRCH CP-Q5

CP-K5 je moderni štampač sa modernizovanim i najsavremenijim dizajnom, koji pomaže da poboljšate sliku i uštedite prostor vaših aplikacija. To je dobar štampač koji kombinuje rešenje za korisnika i novu tehnologiju u konvergenciji. CP-K5 štampač pozicioniran za tržište orijentisano na performanse, bogato poseduje funkcije napajanja od 300 mm brzine štampanja, 4MB memorije, podržava metod štampanja u režimu stranice.

26.200,00 RSD

Birch CP-Q5


Termalni štampač NCR 7199

Performanse i svestranost Vaši kupci očekuju odličnu uslugu prilikom kupovine u vaše prodavnice ili ručavanje u vašem restoranu i odjavi nije izuzetak. Brzi toplotni toplotni tormalni NPR 7199 Mogućnost štampanja i dokazana pouzdanost mogu pomoći u smanjenju Vreme transakcije, povećanje zadovoljstva kupaca i propusnost. Štampa oštar tekst, brzinom od 355 mm ili 14 inča u sekundi i oštre grafike na 16 nivoa GreiScale. 7199 može biti montiran na zid, integrisan sa svojim NCR terminalnim terminalom, ili postavljenim na Countertop kao prednji ili gornji izlazak sa prijemni štampač. Daje vam fleksibilnost da ispunite svoje potrebe za promenom ili svemirska ograničenja.

38.880,00 RSD

NCR 7199


Termalni štampač NCR CX5

Elite performance in a stunning POS system

Pošto je vaša kasa tako suštinska komponenta tog iskustva, NCR-ov CX5 terminal je tu da omogući vašu sopstvenu transformaciju POS-a. CX5 spaja vrhunski i dramatičan integrisani dizajn sa najboljim performansama u klasi. Njegova izuzetna svestranost, robusnost i neprevaziđena bezbednost podataka ispunjavaju ključne zahteve za izdržavanje današnjeg međusobno povezanog sveta visokog rizika.

198.000,00 RSD

NCR CX5