Administracija

lifetime

Serveri i storidži

Poverite Vaše poslovanje opremi svetski poznatih tehničkih giganata, a mi Vam nudimo njihovu instalaciju, prenos podataka i održavanje na mesečnom ili kvartalnom periodu, kojim će biti regulisano pitanje vremena intervencije na poziv, nivo usluge i cena usluge.


Mrežna oprema

Bilo da Vaša mreža podrazumeva dva, dvadeset ili dve stotine umreženih uređaja odnosno računara, kod nas možete pronaći sve komponente i mrežnu opremu koja Vam je potrebna. Budući da ne postoji jedinstveno rešenje za svaku mrežu, u našem asortimanu imamo veliki izbor najpoznatijih svetski proizvođača mrežne opreme.

lifetime

lifetime

Personalni računari

Maksimalno optimizujemo računare u skladu sa potrebama korisnika. Vaše je da brinete o tome šta radite, a na nama je da Vam obezbedimo savremeno radno okruženje.


lifetime

Dokument menadžment sistem

Dokument menadžment sistem je skup programa za praćenje i arhiviranje elektronskih i papirnih dokumenata u odgovarajuću bazu podataka.Investicija u sistem za upravljamje dokumentima se može isplatiti već u prvih šest meseci korištenja.


Štampanje i skeniranje

Tokom godina specijalizovali smo se na području prodaje, najma, održavanja i servisiranja uređaja. U slučaju kvara odazivamo se na Vaš poziv u najkraćem mogućem roku.

lifetime